Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apostrofat că mânca semințe în mașina de poliție, un infractor a strâns de gât un agent și i-a dat trei pumni în față

Un individ din Botoșani a primit doar o pedeapsă cu suspendare după ce a strâns de gât un polițist și i-a dat trei pumni în față atunci când se încerca încătușarea sa, după ce i s-a reproșat că mănâncă semințe în mașina de poliție.

 

Tânărul Silviu Petrică Leancă, din comuna Vlădeni, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj de către Judecătoria Botoșani, cu termen de încercare de trei ani, 60 de zile de muncă în folosul comunității și daune morale de 5.000 de lei, scrie Monitorul Botoșani.

Fapta pentru care a primit această pedeapsă este însă incredibilă.

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2019, tânărul a fost implicat într-un accident rutier petrecut în satul Ipotești, comuna Mihai Eminescu.

Echipajul Secției de Poliție Rurală 1 Botoșani sosit la fața locului l-a testat pe bărbat cu o alcoolemie de 0,96 mg/l și l-au urcat în mașina de poliție pentru a-l la duce la Spitalul Județean, în vederea recoltării de probe biologice.

Citește și
Copil sechestrat şi ameninţat cu securea de doi bărbaţi. Tatăl a sunat la 112, iar ce a urmat este incredibil
Copil sechestrat şi ameninţat cu securea de doi bărbaţi. Tatăl a sunat la 112, iar ce a urmat este incredibil

Numai că pe drum tânărul a început să mănânce nestingherit semințe și să scuipe cojile pe jos în mașina de poliție, moment în care un polițist i-a atras atenția să fie civilizat.

 

Fapta recunoscută a fost pe jumătate iertată

 

Fără să stea prea mult pe gânduri, Leancă l-a prins de gât pe polițist și l-a strâns până ce colegul acestuia a oprit mașina și a intervenit pentru salvarea agentului.

Imediat, cei doi polițiști au încercat să-l încătușeze pe agresor, moment în care scandalagiul a reușit să-i mai dea și trei pumni în față omului legii.

Leancă a fost reținut și a stat în arest la domiciliu până în februarie a.c., când a fost plasat sub control judiciar.

Tânărul și-a recunoscut faptele, astfel încât a primit doar un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult