Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambulanţă înzăpezită în Olt, deblocată şi însoţită de un utilaj până la pacient

O ambulanţă care se deplasa spre un pacient din comuna Seaca a rămas înzăpezită, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe DJ 679 între Seaca şi Mihăeşti.

Autosanitara a fost deblocată după aproximativ 30 de minute, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit Agerpres. El a precizat că autosanitara se deplasa către un pacient care necesita dializă, urmând să preia bolnavul şi să-l transporte la Bucureşti. Autospeciala a rămas blocată, în jurul orei 4,00, din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, însă a fost deblocată în circa 30 de minute, de către un tractor de la SVSU Seaca şi de un utilaj de la societatea de deszăpezire şi apoi a fost însoţită de un utilaj de deszăpezire până la pacient.

Judeţul Olt se află sâmbătă, în intervalul 8,00 - 10,00, sub incidenţa unei atenţionări Cod galben de fenomene meteo imediate, fiind prognozate rafale de vânt ce pot atinge 55-65 kilometri pe oră. În judeţ ninge începând de vineri seara, iar pe drumuri se circulă în condiţii de iarnă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Ninsoare in Bucuresti.
Cod portocaliu de ninsori şi viscol în 8 judeţe. Situaţia din Capitală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult