Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștenii, fascinați de parade, expoziții și luminile tricolorului. Cum a arătat Ziua Națională a României în Capitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

După parada militară, surprizele plăcute nu s-au terminat pentru bucureșteni. Lângă Arcul de Triumf au putut admira o expoziție cu tehnică militară de ultimă generație.  

Seara, mai multe clădiri au fost luminate de sărbătoare, iar ceremoniile s-au terminat cu retragerea cu torțe a militarilor de la Brigada 30 Gardă.

Pe străzile orașului s-au revărsat luminile torțelor. Militarii le-au purtat prin fața Parlamentului și a Palatului Cotroceni, până la sediul Brigăzii de pe bulevardul Timișoara.

Femeie: „A fost un moment foarte emoționant, Erau mulți oameni. Am fost și la paradă. Suntem mai aproape unii de alții”.

Tot seara trecută, mai multe clădiri din Capitală au fost luminate în culorile tricolorului. A fost un spectacol de lumini în tot orașul.

Citește și
parada militara 1 decembrie
Parada militară de 1 Decembrie, în marile orașe. Tadiționala ceremonie, surprinsă în imagini | GALERIE FOTO

Pe timpul zilei, după parada militară, spectatorii au avut parte și de alte surprize. După terminarea paradei de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf din Capitală a început o expoziție de tehnică militară, unde toți au putut admira vehicule de luptă, iar copiii le-au analizat în detaliu.

Băiețel: „Văd câți kilometri are și câtă benzină”.

Băiețel: „Super, mai ales când zburau avioanele”.

Cu mic, cu mare, toți au sărbătorit Ziua Națională a României cu zâmbetul pe buze și bucurie în suflete.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult