Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Mi-a zis că nu mă mai iubește”. Un ieșean și-a bătut soția în cap, apoi a turnat benzină pe fereastră și i-a dat foc

Un bărbat din Iași a vrut să-și omoare soția, mama celor doi copii ai săi, premeditând totul, după ce femeia i-a spus că nu îl mai iubește.

Bărbatul a început să-și lovească soția în zona capului ca aceasta să nu poată riposta, apoi a lăsat-o să zacă pe pat și a stropit cu benzină geamul de la camera ei, scrie bzi.ro.

Acesta a fost internat de aproximativ 8 ori la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, el fiind cunoscut pentru ieșirile nervoase în urma consumului de alcool. Bărbatul a fost diagnosticat cu demență alcoolică, delirium tremens, deficiență mintală ușoară-medie cu tulburări de comportament, tulburare de personalitate instabil-emoțională agravată onirofil, tulburare de personalitate tip antisocial, deficiență mintală ușoară.

Judecătorii au declarat că bărbatul a scos restul familiei din casă, aceștia adăpostindu-se într-o anexă, apoi a bătut-o pe femeie și a turnat benzină pe tocul de lemn al ferestri în care se afla soția împreună cu cei doi copii: o fată de 13 ani și un băiat.

Incendiu a distrus tocul de lemn și geamul, însă propagarea lui a fost împiedicată de membrii familiei care au observat la timp flăcările.

Citește și
crima gemeni
„I-a crăpat capul”. Filmul crimei din Bistrița-Năsăud. De ce și-a omorât în bătaie bărbatul de 32 de ani fratele geamăn

Bărbatul le-a spus judecătorilor că a vrut să-și omoare soția „pentru că ea mi-a zis că nu mă mai iubește până la moarte, am dat foc la geam. Când am dat foc erau înăuntru toți, soția mea, fata și băiatul care a avut interdicția, nu mai știu dacă era în grajd, pentru că a avut ordin de protecție pe trei luni”.

În final, s-a dispus condamnarea bărbatului pe o durată de 2 ani și 8 luni, considerându-se a fi un pericol public.

Sursa menționată mai sus spune că femeia îi va acorda încă o șansă, chiar dacă a dorit să o omoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult