Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bebeluş de doar o lună din Timiş a fost găsit mort la două ore după ce a fost alăptat. Micuțul s-ar fi înecat

Un bebeluş de doar o lună din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a fost găsit mort de părinţi, la două ore după ce a fost alăptat.

Nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul micuţului, însă specialiştii cred că ar fi putut să se fi înecat, aceasta fiind, cel mai probabil, cauza decesului. Poliţiştii au întocmit dosar penal, conform procedurilor.

”La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 06:14, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, cu privire la faptul că a decedat copilul său în imobilul din Sânnicolau Mare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un sugar, de o lună. Echipajul medical prezent la faţa locului a constatat decesul sugarului, pe corpul acestuia nefiind identificate urme de violenţă”, a transmis IPJ Timiş, marţi seară.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Părinţii bebeluşului au declarat poliţiştilor că mama acestuia l-a alăptat, în jurul orei 4.00, iar după ora 6.00, deci la două ore distanţă, au observat că micuţul nu mai respiră. Au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru cel mic, declarând decesul.

Specialiştii spun că bebeluşul s-a înecat, cel mai probabil, aceasta putând fi cauza decesului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult