Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Neamț a murit într-un incendiu după ce a adormit fumând

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în comună Rediu din județul Neamţ. Un bărbat de 79 de ani a murit, vineri dimineața, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de o țigară scăpată pe jos de bărbatul care ar fi ațipit fumând.

Alarma au dat-o vecinii, vineri dimineața, după ce au văzut fum gros ieșind pe hornul casei. Au încercat să între în casă după bărbat, însă în momentul în care au deschis ușa, vălvătaia a răbufnit.

Grigore Bordea – vecin: “Noi când ne-am uitat ieșea fum și ardea. Ne-am dus să deschidem geamurile să-l salvăm și nu am reușit. Era flacăra casă toată era plină de flacăra și în pod peste tot”.

Fiica bărbatului locuiește în același sat și a venit într-un suflet când a aflat despre nenorocire. A suferit un atac de panică în momentul în care a văzut casă în flăcări și a primit îngrijiri de la echipajul smurd, însă a refuzat să fie transportată la spital.

Mihaela – fiica: “M-au sunat copiii că-s plecați și nu știu nimic. Nu am știut nimic aici. Când am ajuns aici așa era. Era totul așa cum se vede”.

Citește și
incendiu pompier concediu
Cum a salvat un pompier aflat în timpul liber o cabană cuprinsă de flăcări. VIDEO

Pompierii au reușit să stingă vălvătaia însă pentru proprietar nu au mai putut face nimic

Dragoş Moisii – ISU Neamţ: “Cauza incendiului se pare a fi fumatul, țigară aruncată la întâmplare”.

Bărbatul locuia singur de 4 ani de când i-a murit soția. Fiica spune cu amărăciune că familia nici nu are bani de înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult