Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băcăuan şi-a ucis fratele cu toporul. "Nu s-au certat, l-a aşteptat şi i-a dat"

Your browser doesn't support HTML5 video.

O serie de ameninţări ce păreau doar vorbe s-a încheiat aseară cu o crimă, în judeţul Bacău. Un bărbat de 43 de ani a fost ucis - aparent fără motiv - de fratele său cu doi ani mai mic.

Agresorul a fost încătuşat imediat de poliţişti şi a declarat că ar fi fost atacat. Rudele îl contrazic însă şi susţin că el provoca mereu scandaluri şi.. îşi teroriza familia.

"Nu s-au certat. L-a aşteptat şi i-a dat. Din octombrie îi ameninţa în continuu pe el, pe mama şi pe o cumnată de-a mea", spune un vecin.

Victimă în vârstă de 43 de ani avea 8 fraţi. Cel care a pus mâna pe un topor era cunoscut însă drept un om violent, povestesc cei din familie. Din cauza scandalurilor, mama lor chiar a fost nevoită să se mute la rude, în urmă cu câteva săptămâni.

"Şi soacră-mea şi el stăteau fugari pe drum din cauza lui", declară cumnatul agresorului. " O alerga cu toporul. Le-a zis de atâtea ori că o omoară şi poliţia nu a făcut nimic. A fost luat de 2 ori."

Citește și
masina carabinieri Italia
Un român din Italia şi-a ucis şeful, tot român, pentru că era "prea autoritar"

Aseară, bărbatul de 41 de ani şi-a aşteptat fratele să vină de la serviciu, iar după câteva minute apropiaţii descopereau oroarea.

"A dat foc la o fânărie de-a mea şi mi-au ars 8 căruţe de fân toată vara am muncit şi el mi-a dat foc", declară o vecinp.

În schimb, fratele ucis era un om liniştit, spun vecinii.

În fatza anchetatorilor, suspectul a recunoscut crimă, dar a declarat că el a fost cel atacat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea lui preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, risca până la 25 de ani de închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult