Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Rabciuc, românca dispărută în Italia acum doi ani, și-a scris ultimele cuvinte pe masă. Cadavrul a fost găsit lângă

Resturile umane ale Andreei Rabciuc, românca în vârstă de 27 de ani dispărută în Italia acum doi, campioană la tir, au fost găsite într-o casă abandonată din Castelplanio, provincia Ancona.  

În casa cu pricina, anchetatorii au găsit un mesaj scris cu markerul pe o masă de lemn. Lângă se afla scheletul tinerei.

Mesajul lăsat de femeie este „Se lui non me lo avesse tolto avrei chiamato mamma”, în traducere însemnând „Dacă el nu mi l-ar fi luat, aș fi sunat-o pe mama”. Acestea se pare că ar fi ultimele cuvinte ale tinerei. Ele ridică suspiciunea anchetatorilor că femeia și-ar fi luat viața.

Simone Gresti este fostul partener al femeii, în vârstă de 44 de ani, și principalul suspect în acest caz, scrie Il Resto del Carlino. Bărbatul i-ar fi oprit telefonul înainte ca femeia să plece de la rulota unde petrecuseră toată noaptea, împreună cu câțiva prieteni.

Pe lângă mesajul scris pe masă, anchetatorii au găsit și un marker. Anchetatorii urmează să stabilească dacă mesajul a fost scris într-adevăr de femeie.

Citește și
politie
Dublă crimă în Brașov. Un tânăr și-ar fi ucis ambii părinți, apoi a anunțat poliția că i-a agresat

De asemenea, a fost găsit un fular recunoscut de mama victimei ca aparținând fiicei sale. Aceasta nu a putut confirma dacă scrisul de pe lemn îi aparține fiicei sale.

Fostul partener al femeii, care este investigat pentru omor voluntar, sechestrare de persoane și trafic de droguri, și-a susținut nevinovăția, afirmând că iubita lui, Andreea, i-a lăsat voluntar telefonul înainte de a dispărea.

Conform relatărilor, în noaptea dispariției, Andreea și Simone au avut o dispută aprinsă, care a culminat cu decizia ei de a-l părăsi.

Procurorul Irene Bilotta evaluează ipotezele, așteptând rezultatele autopsiei, pentru a determina cum s-a produs tragedia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult