Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poveste tragică în Bacău. Un bărbat a încercat să își ucidă soția, apoi a murit într-un accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste tragică într-o localitate din Bacău. Un bărbat de 70 de ani din Oneşti a încercat să își ucidă soția de care tocmai se despărţise şi a rănit-o grav.

Apoi a plecat de-acasă cu maşina, dar după aproape 50 de kilometri s-a izbit frontal de un camion. Poliţiştii nu exclud ipoteza sinuciderii, însă continuă ancheta pentru a stabili, pas cu pas, tot ce s-a întâmplat.

Cei doi soţi s-au întâlnit joi după-amiază, când bărbatul în vârstă de 70 de ani a venit în locuinţa femeii de 58 ani, în Oneşti, să-şi ia lucrurile.

Soţia încheiase relaţia de câteva luni, iar de atunci cei doi nu mai locuiau împreună, spre disperarea bărbatului. După discuţii şi certuri, individul şi-a vărsat furia asupra femeii.

Sora victimei: A ieşit din boxă şi i-a aruncat cu acidul ăla în faţă. Au auzit nişte vecini şi au ieşit, pe urmă a plecat spre Adjud şi a intrat în TIR. Reporter: S-a sinucis? Sora victimei: Da, a sunat-o pe sora lui şi asta a fost. Erau despărţiţi de 2 luni, dar se mai vedeau. Era ca o prietenie, dar până la urmă el a ameninţat că o să facă un gest urât şi o să se omoare. Ea depusese acţiunea de divorţ şi probabil el a ajuns la o disperare.

Citește și
lady gaga
Lady Gaga, în braţele unui fan, a căzut de pe scenă: „Am crezut că a murit”. VIDEO

Vecin: Nu a suportat ideea că s-au despărţit, probabil a primit citaţia pentru divorţ. Și-a dat seama că a pierdut foarte multe pentru că era ţinut ca un prinţ, iar casa fiind a doamnei, l-a dat afară. A nenorocit-o pe fosta soţie şi pe şoferul de camion.

Între timp, oamenii care au sărit în ajutorul femeii, au sunat la 112. O ambulanţă a ajuns imediat şi a transportat victima la spitalul din Oneşti. Avea arsuri grave pe corp, spun medicii, care au decis să o transfere urgent la Spitalul Judeţean Bacău.

Dr. Ana-Maria Băncescu, medic-sef CPU Oneşti: "Femeia prezenta arsură chimică la nivelul feței, pieptului, memebrelor superioare şi ochiul dreptul. Pacienta a fost stabilizată, s-a realizat decontaminarea tegumentelor, prelucrarea arsurii şi s-a transferat la arşi, Bacău."

Imediat după agresiune, bărbatul s-a urcat în maşină şi a plecat spre Adjud. După aproape 50 de kilometri, în apropiere de Coțofănești, s-a izbit frontal de un TIR încărcat cu cereale şi a murit pe loc.

Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău: "Poliţiştii continua cercetările pentru infracţiunea de ucidere din culpă."

Cei doi soţi nu aveau copii împreună şi fiecare era la a doua căsătorie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult