Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Om de afaceri bătut cu levierul în plină stradă, la Târgu Jiu. Cine ar fi agresorii

Imagini şocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe o stradă din Târgu Jiu.

Un om de afaceri din Târgu Jiu a fost bătut cu sălbăticie de doi bărbaţi, pe o stradă din oraş. Agresorii l-au lovit cu ranga şi i-au vandalizat apoi maşina. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Potrivit Gorj Domino, ar putea fi vorba de o răzbunare a unor rivali în afaceri, după ce bărbatul a câştigat o licitaţie pentru o pădure de unde se culeg trufe.

Poliţia a anunţat, într-un comunicat oficial, că "Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat faptul că în dimineaţa aceleiasi zile, în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violenţa asupra sa. Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înţepată. În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de lovirea si alte violente şi distrugere,fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 193 aliniatul 1 Cod Penal , respectiv articolul 253 aliniatul 1 Cod Penal. Poliţiştii cuntinuă cercetările în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun“

Citește și
Copil torturat de tatal sau in Ucraina - 6
Copil de 6 ani, legat cu lanţul în grajd şi biciuit de tatăl său. Explicaţia părintelui

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult