Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă din Italia şi-a bătut toată familia, apoi a fugit cu copilul. "Ne zgâria zilnic"

O româncă a fost condamnată la 4 ani de închisoare de un tribunal din Italia pentru suferinţele la care şi-a supus familia.

Potrivit Il Centro, femeia de 30 de ani îşi agresa copilul, soţul, socrul şi soacra. Femeia îl obliga pe băiatul de 3 ani să mânânce până ajungea să vomite, îl bătea în timp ce făcea baie şi îi dădea fără niciun motiv medicament, în mod special cortizon. Tribunalul din Chieti a decis acum să o condamne la 4 ani de închisoare

Soţul a declarat în faţa instanţei că toate problemele au început după naterea copilului. „Îl hrănea exagerat de mult şi urla la el”. Dacă cineva din familie încerca să intervină, femeia devenea agresivă, lovea şi zgâria, spune omul. Astfel de incidente se repetau aproape în fiecare zi.

Românca ar fi bătut chiar şi o asistentă socială care a vizitat domiciliul familiei.

În martie 2017, femeia ar fi ieşit din casă cu fiul ei, spunând că merge într-o vizită, dar fugit de fapt în România. Bărbatul a apelat la justiţie, care i-a dat dreptate, astfel că acum copilul ar trebui să ajungă în custodia lui. În favoarea tatălui a depus mărturie chiar şi pediatrul italian, care a confirmat că micuţul era îndopat cu cortizon, deşi nu exista niciun motiv pentru a i se administra acest medicament.

Citește și
RTI violenta domestica
O femeie din Gorj a sărit pe geam de teama soţului. "Era un gest de tandreţe că nu-i dăduse un bec"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult