Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Noii Zori Păgâni”. Cazul șocant al ONG-ului care racola minori, pentru ca unii adulți să profite sexual de ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei tineri au fost reținuți pentru viol de polițiștii din sectorul 4. Suspecții sunt bănuiți că au întreținut relații sexuale cu minori pe care îi racolau prin intermediul unui ONG numit ”Noii Zori Păgâni”.

Anchetatorii i-au prins pe cei trei în timp ce căutau alte victime în dosarul de viol în care este cercetat Kristof Lajos, cel care își spunea „antrenor de genii”, arestat preventiv acum două luni după ce a fost surprins întreținând relații intime cu un minor de 14 ani.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Tânărul care susține că va da un comunicat despre acuzațiile de viol aduse de polițiști este Cosmin Olteanu. El se prezintă în spațiul public drept președintele asociației „Noii Zori Păgâni”, dar și „Înalt Ierarh al Comunității Păgâne din România”.

Anul trecut a organizat chiar și un marș de promovare a păgânismului în București, la care au participat mai mulți tineri.

Citește și
cersit
Povestea de coșmar a doi copii de 11 și 13 ani din Capitală. Au fost abuzați și trimiși la cerșit chiar de mama lor

Polițiștii spun că ar fi racolat minori prin intermediul ONG-ul pe care îl conduce.

Dragoș Iliescu - șef Poliție Sector 4: ”Profitând de faptul că acești minori proveneau din medii sau familii defavorizate, prin influențarea și determinarea acestora contra unor beneficii materiale și educaționale, au reușit să-i convingă să întrețină relații sexuale cu ei. Colegii mei au pus în aplicare 2 mandate de percheziție imobiliară și au condus la audieri la secția 26, un număr de 15 persoane. Dintre acestea, 3 bărbați de 24 și și 25 de ani suspectați de astfel de fapte.”

Faptele s-ar fi petrecut începând cu anul 2021, iar până acum au fost identificate 3 victime, cu vârste cuprinse la acea vreme între 13 și 17 ani. Suspecții le-ar fi oferit minorilor bani și le-ar fi promis și că îi vor ajuta să se înscrie la școli bune.

La audieri a fost adus și Kristoff Lajos, arestat preventiv după ce a fost prins în luna iulie când întreținea relații sexuale cu un minor. Anchetatorii spun că Lajos nu făcea parte din ONG-ul ”păgânilor”, însă îi cunoștea pe cei 3 noi suspecți, întrucât participa la evenimente organizate de ei.

Dragoș Iliescu - șef Poliție Sector 4: ”Din datele pe care le avem până acum, aceștia nu provin din instituții ale statului, dar putem să vă spunem că cele 3 persoane bănuite, au fost instituționalizate când erau minori.”

Faptul că au fost crescuți de familii de asistenți maternali este un element comun între Kristoff Lajos și cei trei noi suspecți. Iată ce mărturisea Cosmin Olteanu despre copilăria pe care a avut-o într-un clip postat pe pagina ONG-ului pe care îl conduce acum.

După audieri, procurorii vor decide dacă vor cere arestarea celor trei suspecți, așa cum au procedat și în cazul lui Lajos.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult