Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medic de familie acuzat că a întreținut relații sexuale cu o pacientă cu probleme psihice. I-a prescris antidepresive

Un medic de familie în vârstă de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu o pacientă vulnerabilă.  

Medicul a urmărit o tânără după ce aceasta a fost eliberată dintr-o unitate de psihiatrie securizată. În vârstă de 63 de ani, bărbatul i-a dat femeii numărul său personal de telefon, i-a prescris antidepresive, după care a întreținut relații sexuale cu ea.

Imediat după ce a fost externată de la psihiatrie, medicul a vizitat-o pe pacientă acasă. Două săptămâni mai târziu, victima a fost consultată de medic la cabinet.

Acesta i-a dat femeii, care avea probleme de sănătate mintală, numărul său personal de telefon și i-a spus să îl sune sau să îi trimită un mesaj dacă are nevoie de ajutor. Medicul i-a prescris, de asemenea, medicamente, inclusiv antidepresive, conform Mirror

Câteva zile mai târziu, femeia i-a spus medicului că intenționează să se sinucidă. Acesta a luat-o de acasă și au plecat la o plimbare cu mașina. A doua zi s-au întâlnit din nou și au început o relație amoroasă care a durat cinci luni. În tot acest timp, medicul i-a prescris mai multe medicamente antidepresive.

Citește și
vegan vs vegetarian
Detalii mai puțin știute. Ce se întâmplă cu persoanele care mănâncă vegan. Medic specialist: ”Au o pierdere semnificativă”

Medicul de familie a fost deconspirat de un prieten care a văzut mesajele dintre el și pacientă. O lună mai târziu, acesta a fost arestat.

Poliția din Cambridgeshire a declarat că Bailey a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o femeie cu tulburări mintale și a fost condamnat la la doi ani și două luni de închisoare. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult