Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia găsită moartă într-un apartament din București ar fi fost ucisă chiar de nepotul ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

În urmă cu câteva ore, o femeie din București a fost găsită moartă în apartamentul unei rude. Polițiștii au reușit între timp să dea de principalul suspect. Un bărbat de 56 de ani, care, potrivit unor surse, ar fi chiar nepotul victimei.

Femeia de 76 de ani venise în vizită la sora ei într-un complex privat din Sectorul 6 al Capitalei. Acesta nu a găsit-o acasă pe femeie, l-a găsit în schimb pe fiul surorii sale, un bărbat de 56 de ani.

Cei doi au intrat într-un conflict, iar nepotul femeii a început să o agreseze. Aceasta a fost găsită fără suflare de polițiștii care au fost sesizați de vecini. Aceștia au auzit de pe balcon țipetele femeii și au sunat la 112.

O parte dintre echipaje a acirdat îngrijiri medicale la fața locului, chemând și o ambulanță, iar ceilalți polițiști au mers să îl caute pe bărbatul de 56 de ani, care a fugit imediat după agresiune.

El a fost prins în apropierea unui complex și se află acum în custodia poliției. Trupul femeii a fost transportat la Medicina Legală și a fost deschis și un dosar penal în acest caz.

Citește și
telecomandă
Cum s-a dat de gol o femeie care și-a incendiat tatăl, la zece ani după ce a comis fapta îngrozitoare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult