Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elev din Buzău, la un pas de moarte din cauza unui selfie. Martorii spun că a luat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un selfie mai special a fost cât pe ce să îl coste viaţa pe un adolescent de 15 ani din Buzău. El s-a urcat pe un vagon de tren dezafectat din gara CFR şi a fost electrocutat în urma unei descărcări a liniilor de înaltă tensiune.

Băiatul este din comuna Glodeanu Siliştea şi învaţă la un liceu din Buzău. Marţi seară a mers cu doi prieteni în gara CFR şi, la un moment dat, s-a urcat pe un vagon dezafectat ca să îşi facă un selfie.

Atunci s-a produs o descărcare electrică a liniilor de înaltă tensiune, iar adolescentul s-a prăbuşit de la mai bine de trei metri înălţime, după ce practic a luat foc, potrivit martorilor.

Apelul prietenilor lui la 112 a fost înregistrat la ora 1 noaptea. Adolescentul a fost preluat de o ambulanţă, dar medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Buzău au stabilit că pacientul are şanse mai mari de supravieţuire dacă va fi transportat la Bucureşti.

Potrivit doctorilor, el are arsuri de gradul trei pe 70 la sută din suprafaţa corpului. Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu încearcă încă să îi salveze viaţa.

Citește și
rusia, selfie, adolescenta,
Gest sinucigaș pentru o elevă. Ce făcea când a căzut în gol de la 30 de metri

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult