Român arestat în Italia după ce și-a făcut un selfie cu mașina Poliției. Un câine l-a dat de gol

11-04-2019 22:38
Sursa: gazzettadiparma.it

român arestat în Italia

Un român de 20 de ani, care trăiește în Italia, la Bologna, a fost arestat imediat după ce și-a făcut un selfie cu un teanc de bani în mână, în fața unei mașini de Poliție.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de comedie s-au desfășurat în Piazza Maggiore din Bologna, unde Poliția organiza o acțiune cu caracter social, ocazie cu care a fost expusă și ultima achiziție, un Lamborghini Huracan.

Când a văzut mașina, românul - care era însoțit de un prieten de altă naționalitate, de 19 ani - nu s-a putut abține și și-a făcut un selfie cu ea, relatează gazzettadiparma.it.

Gestul lui a atras atenția polițiștilor din zonă și nu numai... Un câine polițist care participa la acțiune, antrenat să depisteze droguri, a alergat spre cei doi și a început să-i adulmece, iar acesta a fost semnalul de alarmă pentru ofițeri.

Cei doi tineri au fost imobilizați și percheziționați, ocazie cu care li s-au descoperit în buzunare 70 de grame de hașiș și câteva sute de euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor. Ulterior a fost percheziționată și locuința celor doi tineri și s-au descoperit și acolo droguri și bani.

Românul și prietenul lui au fost arestați pentru trafic de droguri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: gazzettadiparma.it


VIDEO PROTVPLUS.RO