Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Bătaie în traficul din București. Un curier pe bicicletă a ajuns pe capota unei mașini

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătaie între un curier pe bicicletă și un șofer a fost la un pas de a se termina în centrul Capitalei într-un mod tragic.

După o ceartă provocată de o șicanare în trafic și o luptă în toată regula, biciclistul a fost dus pe capota mașinii mai bine de un kilometru.

Cursa ireală s-a încheiat fix în fața unei secții de poliție, unde cei doi sunt cercetați pentru încăierare.

Întâmplarea a avut loc puțin înainte de ora 14 și a blocat traficul rutier de pe Splaiul Independenței din Capitală. Un martor a surprins cu telefonul scenele violente la care asistau neputincioși câțiva trecători. Câteva momente mai devreme, cei doi se șicanaseră în trafic.

Mașina ar fi rulat pe pista dedicată bicicliștilor, iar, după un schimb de înjurături, șoferul mașinii a decis să oprească în mijlocul drumului și să îi ceară socoteală biciclistului, care lucrează pentru o firma de livrări. Nici măcar claxoanele celorlalți șoferi nu i-au potolit pe bătăuși.

Citește și
Dan Șova
Fostul senator Dan Şova, condamnat la 4 ani închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul 'CET Govora'

În încăierare a intervenit și o femeie care se afla în autoturism și care a încearcat să smulgă din mâinile biciclistului un cordon cu care bărbatul încerca să își lovească adversarul.

După doar câteva zeci de secunde, un bărbat reușește să îi despartă pe cei doi și să îi îndepărteze unul de celălalt. Lucrurile par să scape, însă, din nou de sub control, în momentul în care șoferul urcă în mașină și vrea să plece mai departe. Biciclistul încearcă să îl împiedice și face un gest extrem de periculos: urcă pe capota mașinii.

Scenă cu biciclistul purtat pe capotă - susțin polițiștii alertați între timp - a continuat preț de un kilometru și jumătate. Cursa periculoasă s-a încheiat în față secției 20 poliție, unde cei doi au fost duși să dea explicații.

În urma incidentului scandalos a fost deschis un dosar, în care se fac cercetări pentru loviri și alte violente, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice. Anchetatorii nu exclud nici posibilitatea unor acuzații de tentativă de omor îndreptate împotriva șoferului.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult