Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două românce au fost ucise de „primul criminal în serie” din Cipru. Bărbatul a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Cipru a recunoscut că a ucis 7 femei și fete, presa locală numindu-l ”primul criminal în serie” al acestui stat.

Potrivit BBC News, două cadavre au fost găsite într-un puț de mină la începutul acestei luni, în timp ce al 3-lea corp a fost găsit joi. Principalul suspect este un ofițer militar greco-cipriot, care a recunoscut crimele comise.

În prezent, poliția caută victimele acestuia, conform declarațiilor făcute. Printre femeile ucise se află o femeie de origine indiană sau nepaleză, precum și o româncă împreună cu fiica ei, în vârstă de 8 ani.

Potrivit ziarului Cyprus Mail, este vorba de Livia Florentina Bunea și fiica ei, Elena Natalia, care au dispărut din casa lor din Ayios Pavlos pe 30 septembrie 2016. Alarmaţi de absenţa lor prelungită, prietenii femeii ar fi intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. Hainele celor două erau încă la locul lor.

De asemenea, a fost dată dispărută o altă fetiță de 6 ani, fiica unei alte victime ale acestui criminal. 

Citește și
Criminal Canada
Sentința primită de criminalul care-și ciopârțea victimele. Detaliul care l-a dat de gol

Anchetatorii au găsit al 3-lea cadavru, joi, după ce suspectul i-a dus pe procurori în locul în care a aruncat corpul victimei, în apropiere de capitala Nicosia. Se pare că bărbatul și-ar fi întâlnit victima pe un site de matrimoniale, în decembrie 2017.

Numele bărbatului nu a fost dat publicității. Poliția a emis un ordin de reținere a suspectului și a cerut ajutor internațional de la experți britanici.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult