Ce spune victima lui Ted Bundy despre criminalul în serie: „Ar trebui să-l înțeleagă”


Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 09:30
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 08:20
Categorie: Stiri Diverse
kathy rubin

În urma scandalului pe marginea filmului despre criminalul în serie Ted Bundy în care joacă actorul Zac Efron, una dintre puținele femei care au supraviețuit atacului a făcut mărturisiri surprinzătoare despre episodul din care abia a scăpat cu viață.

Kathy Kleiner Rubin era o studentă de 20 de ani când Bundy a intrat peste ea în camera de cămin la ora 03:00 dimineața, pe 15 ianuarie 1978 și a bătut-o cu o bâtă de lemn. 

Criticii l-au acuzat pe regizorul filmului Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile de faptul că glorifică aspectul fizic al unui criminal în serie, după ce internauții au început să publice mesaje cu conținut sexual, referitoare la Ted Bundy.

Rubin a declarat că nu o deranjează portretizarea extrem de seducătoare a lui Ted Bundy de către actorul Zac Efron atâta timp cât publicul își dă seama că nu au de-a face cu o persoană normală.

„Nu este nimic greșit în a-l portretiza exact așa cum era în realitate, însă toate acele complimente și lumina pozitivă în care este văzut este exact ceea ce Ted Bundy și-ar fi dorit”, a declarat Kathy. „Nu cred că filmul îl glorifică mai mult decât este cazul. Cred că toți ar trebui să-l vadă și să-l înțeleagă exact așa cum a fost, chiar și când era fiul perfect. Sper din suflet că după vizionarea filmului, femeile vor începe să iabă mai multă grijă și să fie atente”.

„Avea diferite tactici prin care îi convingea pe oameni să-l ajute”.

Ted Bundy a fost condamnat la moarte, în 1989, pentru uciderea a două femei și a unei minore de 12 ani.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO