Sentința primită de criminalul care-și ciopârțea victimele. Detaliul care l-a dat de gol


Ultimul update: Sambata 09 Februarie 2019 10:41
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019 10:02
Categorie: Stiri externe
Criminal Canada

Bruce McArthur, criminalul în serie care a terorizat comunitatea gay din Toronto, Canada, timp de aproape zece ani, a primit opt condamnări pe viață.

Judecătorul care a anunțat sentința, John McMahon, l-a descris pe Bruce McArthur ca fiind "răul pur", menționând că acesta ar fi continuat să ucidă dacă nu ar fi fost prins de poliție.

Ucigașul în serie, în vârstă de 67 de ani, și-a recunoscut responsabilitatea pentru uciderea a opt bărbați, între 2010 și 2017. Este vorba despre Andrew Kinsman, Selim Esen, Majeed Kayhan, Soroush Mahmudi, Dean Lisowick, Skandaraj (Skanda) Navaratnam, Abdulbasir Faizi și Kirushnakumar Kanagaratnam, scrie The Guardian.

Judecătorul a decis că McArthur nu va mai putea ieși din închisoare până la vârsta de 91 de ani.

 

 

“Deși Bruce McArthur și-a asumat responsabilitatea pentru faptele comise, nu a existat nicio dovadă că regretă ceea ce a făcut”, a spus judecătorul.

Criminalul viza bărbați fără adăpost

McArthur viza bărbați care locuiau în condiții sărace, în orașul Toronto, astfel că disparițiile acestora nu au atras atenția la început. Victimele erau din Orientul Mijlociu sau Asia.

 

 Criminalul își strangula victimele și apoi le dezmembra. În timpul procesului, au fost prezentate fotografii cu cadavre îmbrăcate în blănuri și cu pălării sau cu țigări în gură.

Inițial, bărbatul a fost arestat, în ianuarie 2018, sub acuzația că a omorât șase bărbați și le-a îngropat rămășițele în ghivece de flori la domiciliul unui client unde depozita unelte pentru afacerea sa peisagistică. Rămășițele altor două victime au fost găsite mai târziu într-o râpă în spatele casei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO