Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 8 iulie 2024, cu Neti Sandu. Încep să se vadă roadele eforturilor depuse și o să încasați bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 8 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Suntem în firmă, dăm zor să lichidăm restanțele ca să plecăm liniștiți în concediu, să ne bucurăm de libertate.

Vibrația zilei este 8 și să ne păzim banii de... noi înșine.

Horoscop 8 iulie 2024 - RAC

Vi se fac promisiuni de angajare, pot fi și colaborări care să vă suplimenteze veniturile și să vă descurcați cu bugetul, dacă vreți să plecați în vacanță.

Horoscop 8 iulie 2024 - LEU

Noutăți care să vă țină în priză și o să găsiți soluții pentru problemele care vin în avalanșă, că le-ați tot amânat și acum nu mai puteți face abstracție de ele.

Horoscop 8 iulie 2024 - FECIOARĂ

E cineva care încearcă să vă ajute cu niște chestiuni de ordin profesional și o să reușească, măcar parțial, de restul trebuie să vă îngrijiți voi, ca și de sănătate – musai.

Horoscop 8 iulie 2024 - BALANȚĂ

O să recuperați banii pe care îi cereți de ceva timp și o să știți pe ce sume puteți conta ca să dați o fugă la malul mării, sau într-o stațiune montană.

Horoscop 8 iulie 2024 - SCORPION

În orice moment o puteți porni la drum să vă limpeziți gândurile și să vă detașați de toate problemele stringente ca să puteți face față noilor provocări de care o să aveți parte în toată perioada asta.

Horoscop 8 iulie 2024 - SĂGETĂTOR

Se poate să vă contacteze un angajator și să vă propună un proiect care vă poate pune în valoare și să fie momentul vostru de glorie, cât de curând. O să vedeți.

Horoscop 8 iulie 2024 - CAPRICORN

O să faceți demersurile necesare ca să vă puteți lua banii pe care-i tot revendicați și încet, încet, banii o să se adune în cont.

Horoscop 8 iulie 2024 - VĂRSĂTOR

Sfera sentimentală e activată pe parcursul unui an întreg și dacă nu aveți partener de cuplu, îl puteți întâlni, iar dacă vă bate gândul să aveți copii sunt șanse mari să se întâmple.

Horoscop 8 iulie 2024 - PEȘTI

Încep să se vadă roadele eforturilor depuse și o să încasați bani, primiți și recomandări pentru joburi, sau activități în care să vă puneți în valoare niște talente.

Horoscop 8 iulie 2024 - BERBEC

O să vă dați interesul să puneți pe roate o afacere, care să se dezvolte frumos, că aveți resurse și oameni care să vă susțină, să vă finanțeze și o să răzbiți.

Horoscop 8 iulie 2024 - TAUR

Se poate să dați de niște chilipiruri și să luați diverse lucruri pentru casă, și pentru exterior, pentru grădină, terasă, ca să faceți o reamenajare interioară, exterioară.

Horoscop 8 iulie 2024 - GEMENI

Aveți de lucru, poate o fi vreun examen, poate e un concurs sportiv, un campionat estival, ceva care să vă pună în mișcare și să vă aducă succes.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult