Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi reuşită. O să fim mult mai atenţi la tot ce se-ntâmplă cu noi şi cu cei din jurul nostru, să putem trăi în bună înţelegere, să ne meargă bine.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia trebuie cultivată fără întrerupere.

BALANŢA E cineva din anturajul vostru care vrea să vă atragă atenţia, să formaţi un cuplu, dar mai întâi trebuie să vă cunoaşteţi mai bine.

SCORPION Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie de suflet pe care-ar fi păcat s-o pierdeţi.

SĂGETĂTOR O s-aveţi şi voi prilejul să staţi de vorbă cu un fost partener de cuplu şi să mai daţi o şansă relaţiei pentru că va mai iubiţi.

CAPRICORN O problemă de suflet promite să se rezolve şi să vă eliberaţi de o povară, să mergeţi mai departe încrezători c-o să fie bine.

Citește și
harta romania
Comisia Europeană: Creștere economică puternică, însă în curs de încetinire pentru România

VĂRSĂTOR Dorul de cineva o să vă scoată din casă, poate plecaţi într-o excursie şi o să fiţi împreună, ori vă vedeţi la destinaţie.

PEŞTI Se poate să vă invite cineva la cafea cineva care vine cu o propunere de afacere şi e de văzut dacă merită să-ncercaţi.

BERBEC O nouă dragoste la orizont, poate fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla şi să începeţi o viaţă nouă.

TAUR E cineva interesat să vă cunoască şi o să vă duceţi la o primă vedere la faţă dar asta numai dacă sunteţi pregătiţi.

GEMENI Poate sunteţi invitaţi într-o excursie şi n-o să prea simţiţi la buzunar c-or să mai fie ceva gratuităţi pe-acolo.

RAC În relaţia sentimentală apare o defazare, vă doriţi lucruri diferite şi e frustrant - dar o să treacă.

LEU Se poate s-aveţi parte de nişte musafiri şi să pregătiţi la repezeală ceva frugal, ca să vă simţiţi şi bine, să nu vă obosească statul în bucătărie.

FECIOARĂ Sepoate să luaţi parte la o competiţie, să aveţi bilete la un concert, un spectacol şi să fie o zi încărcată de evenimente, obositoare, dar plăcută.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult