Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 29 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primii o sumă de bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 29 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi de confirmări. O să știm în ce direcție ne îndreptăm și o să fim siguri pe noi, focusați pe ce avem de făcut.

Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să intuim multe dintre lucrurile pe care până acum le bâjbâiam.

 

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR  

Vă faceți program de plimbare și or să vină și prietenii, o să dați o raită prin împrejurimi, la rude, la prieteni sau ca să revedeți niște locuri dragi.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN  

Aflați vești bune, vă îmtâlniți și cu oameni care or să contribuie la reușitele voastre în plan profesional și o să aveți un beneficiu de imagine.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR  

O să fiți puși într-o postură specială, vă asociați cu niște nume, personalități ca să faceți un bine societății, ori poate niște oameni vor avea de câștigat.

Citește și
Horoscop 17 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 27 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se pot căsători
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI  

E posibil să vă faceți timp să ajungeți în vizită la niște cunoscuți care locuiesc prin țară pe undeva și să vă întoarceți de acolo cu energie de împrumut, fresh.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 BERBEC  

O să fie destul de greu să păstrați banii neatinși că aveți nevoie de aer, de plimbare, să vă mai luați una, alta ca să le faceți o bucurie și copiilor.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 TAUR  

E multă lume care vă curtează și o să vă faceți program de vizite, de plecați în excursii și să onorați și vreo nuntă, un botez, mâine, pe undeva.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 GEMENI  

Relația de cuplu se poate consolida și să ajungeți și la căsătorie, c-o să simțiți că a sosit timpul să vă așezați la casa voastră, să aveți copii.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 RAC  

O să primiți un răspuns, poate e un job, sau un împrumut acordat de bancă, o fi și o primă de sfârșit de an, e ceva care o să vă prindă bine.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 LEU  

O să vă puteți suplimenta și voi veniturile, să semnați și pentru o colaborare în care o să vă exprimați talentele pe care nu vi le-ați manifestat.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ  

Vin vești bune de la școală, pentru voi sau pentru copii, la examene, interviuri. O să aveți un plus de prestigiu care să vă deschidă niște uși.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ  

O să vă fie mai bine acasă, poate s-au mai estompat niște asperități și o să trăiți în bună înțelegere cu cei din familie.

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SCORPION  

E o provocare la voi, care o să vă facă să trăiți la intensitate maximă, să fiți în priză și să vă adaptați, din mers, la noile condiții.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult