Horoscop 26 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga o sumă de bani


Ultimul update: Marti 26 Noiembrie 2019 09:43
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019 07:31
Categorie: Horoscop

Horoscop 26 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă și confirmări. O să obținem, în sfârșit, ce ne-am dorit. E o recompensă după o perioadă lungă de consum fizic, nervos, financiar și ajungem cu bine la destinație.

Vibrația zilei este 8 și e bine să începem ceva dacă am dat deoparte trecutul.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se rezolvă multe lucruri, printre care cu banii, că o să-i luați și o să vă achitați de toate obligațiile și față de stat și față de ai voștri, care au mari așteptări de la voi.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Un suflu de prospețime la voi. Mai faceți niște schimbări ca să aveți o stare de spirit și mai bună, să puteți continua acele proiecte de cursă lungă, de la slujbă, din particular.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Vă pregățiți de o relansare, chit că va fi la începutul anului. Vă adunați forțele ca să dați lovitura în afaceri, să câștigați un titlu, premii.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI

 

Poate intrați în audiență la șefi, să le cereți mai mulți bani, o funcție, un concediu și alte înlesniri care v-ar aduce satisfacții profesionale, pentru că de asta duceți lipsă.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

O să aveți rezultate bune la școală, la orice activitate de tip intelectual și poate apar și recompensele, măcar acum la sfârșit de an și ar avea de unde și teoretic și practic.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Poate abia acum o să semnați un contract care să vă asigure banii de care aveți nevoie, pentru casă, școala copiilor, grădiniță și vacanțele copiilor.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Voi e posibil să câștigați bani din resurse colaterale și aveți și un număr pe care să vă sprijiniți, că e an bun de parteneriat și vă puteți căsători, dacă n-ați făcut-o până acum.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Noutăți la serviciu. Poate luați și bani. Printre altele, vi se dă ceva nou de făcut și o să mai urcați în ierarhia de la slujbă c-o s-aveți reușite de necontestat.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

Poate dați o raită pe la magazine să luați diverse lucruri în rate, poate mai nimeriți și reduceri, mai cumpărați și online, să luați cât mai multe la un preț bun.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Vi se dă un răspuns favorabil de la bancă, sau poate ați câștigat un proces. E undă verde la călătorii, c-o să aveți bani, din particular de undeva.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

Pot veni pe bandă rulantă niște acte semnate, legitimații, carduri, buletin, pașaport reactualizate. Vi se reînnoiesc poate și abonamentele, plățile de serviciu.

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

E un moment important pentru voi. Poate deveniți proprietari, vă luați casă, mașină, inaugurați un sediu, ca să lansați o linie de produse.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO