Horoscop 25 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o sumă mare de bani


Ultimul update: Luni 25 Noiembrie 2019 09:31
Data publicarii: Luni 25 Noiembrie 2019 07:26
Categorie: Horoscop

Veşti de bun augur. O să ne bucurăm de o vorbă bună, de o hârtie gata semnată, de prezenţa neaşteptată a cuiva pentru care ne palpită inima şi o să fim fericiţi.

 

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

Horoscop 25 noiembrie 2019 SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de veşti bune, de nişte cadouri şi de prezenţa unor oameni care sunt foarte valoroşi din punctul vostru de vedere.

Horoscop 25 noiembrie 2019 CAPRICORN

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care pot munci cot la cot cu voi că să v-atingeţi nişte directive şi să câştigaţi bani în plus, o fi o muncă în particular.


Horoscop 25 noiembrie 2019 VĂRSĂTOR

O să v-alegeţi cu o recompensă pentru vreo idee pe care aţi avansat-o în plan profesional şi o să fie pusă în practică şi veţi culege roadele - financiare - cât de curând.


Horoscop 25 noiembrie 2019 PEŞTI

Poate primiţi o invitaţie de plecat pe undeva prin ţară, sau în afară, de sărbători - poate fi cadoul preţios pe care-o să-l primiţi de crăciun, de anul nou.


Horoscop 25 noiembrie 2019 BERBEC

E posibil să luaţi o primă, nişte bani în avans ori din particular să mai aterizeze o sumă care să vă rotunjească veniturile, să vă


Horoscop 25 noiembrie 2019 TAUR

Se poate să vi se propună un job, o funcţie, o postură care să vă avantajeze şi să puneţi toată priceperea voastră în slujba acestei relansări.


Horoscop 25 noiembrie 2019 GEMENI

O să colaboraţi în condiţii mult mai bune atât cu anturajul de la slujbă, cât şi cu prietenii cu care-aveti poate, nişte activităţi deconectante în particular.

Horoscop 25 noiembrie 2019 RAC

Poate o să valorificaţi nişte produse şi o să faceţi rost de bani, că s-aveţi pentru pentru cadourile şi, min general, pentru cumpărăturile de sărbători şi ca să plecaţi în vacanţă.


Horoscop 25 noiembrie 2019 LEU

O să aveţi prilejul să cumnparati nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, şi mai rămâne să vă ocupaţi şi de voi.


Horoscop 25 noiembrie 2019 FECIOARĂ

Vă parvin nişte răspunsuri de la conducere, vi se dă ok-ul pentru ceva la care aspiraţi de mult, un post, un salariu mărit, diverse înlesniri.


Horoscop 25 noiembrie 2019 BALANŢĂ

O să cereţi poate un împrumut, chiar şi sub forma unor salarii în avans, aveţi nevoie de un ajutor financiar şi în cel mai bun caz vi-i da cineva din familie.


Horoscop 25 noiembrie 2019 SCORPION

O veste, bani, aprobări, invitaţii pe la evenimente care or să vă pună în valoare şi o să vă crească, o să vedeţi, cota de popularitate.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO