Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o sumă importantă de bani


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 08:29
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 07:56
Categorie: Horoscop

Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. Apar lucruri noi şi bune, avem şi noi multe de oferit şi viaţa o să fie şi ea generoasă cu noi.

Vibraţia zilei este 1 şi o să facem pentru prima dată ceva de care să fim mândri.

Iată care sunt previziunile pentru toate zodiile:

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să tot primiţi invitaţii pe la diverse evenimente şi o să interacţionaţi cu oameni de valoare, vă faceţi prieteni noi şi va fi un câştig de imagine.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Se pare că vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi nişte sărbători fără restricţii financiare, şi cu un confort emoţional sporit.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să vă daţi întâlnire ca să faceţi puţin sport, poate mai aveţi şi chestiuni importante de discutat cu grupul, în vederea unor evenimente festive, a sărbătorilor, poate.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Aţi putea renegocia un contract şi să luaţi mai mulţi bani, să vă puneţi altfel în valoare, c-aveţi mai multe succese la activ, cu care vă puteţi lăuda.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Se poate să primiri o invitaţie în străinătate şi să vedeţi cum staţi întâi cu banii, după care vă hotărâţi câte zile vă permiteţi să plecaţi.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Poate găsiţi ceva de lucru în particular şi să fiţi încântaţi de acel surplus financiar care v-ar fi de mare ajutor, acum la sfârşit de an, să luaţi cadouri şi s-aveţi pentru mesele festive.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Întâlnire cu cineva care o să vă asigure de toată dragostea de care e capabil omul, şi se poate consolida relaţia, vă puteţi gândi serios la căsătorie.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

O să strângeţi relaţiile cu rudele pentru că se-apropie nunta cuiva apropiat sau o să fiţi naşi de botez şi puneţi cu toţii umărul la pregătiri.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

Poate organizaţi o ieşire cu prietenii prin oraş, e rost de relaxare, şi cu puţin shopping, ca să mai uitaţi de stres, drept consolare, cumva.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă asociati cu nişte oameni de calibrul vostru profesional şi o să aveţi rezultate dintre cele mai bune şi-o să luaţi şi bani pe măsură.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA


Bună comunicare cu anturajul şi la slujbă, la şcoală şi cu prietenii, o s-aveţi preocupări comune şi-ncununate de succes.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Întrevedere importantă cu cineva care vă oferă o colaborare şi sunt şanse să vă lăsaţi antrenaţi în proiectul respectiv pentru că e genul vostru.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 27 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se pot căsători
VIDEO PROTVPLUS.RO