Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul așteptat de întreaga planetă. S-au vândut deja 200.000 de bilete înainte să fie lansat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se anunță o vară interesantă la Hollywood, cu multe filme așteptate de cinefili. În top sunt, desigur, cele de acțiune. Pelicula „Deadpool și Wolverine” a vândut deja peste 200.000 de bilete în avans.  

Așteptat este și ultimul film din seria "Polițistul din Beverly Hills" cu Eddie Murphy în rolul principal.

Dar și "Beetlejuice", partea a doua, cu Michael Keaton în personajul demonului cu același nume.

Fanii supereroului cu un limbaj nu tocmai ortodox se pregătesc deja de premiera filmului "Deadpool și Wolverine", deși mai sunt 2 luni până la lansare.

Potrivit unuia dintre cele mai mari lanțuri de cinematografe din Statele Unite, au fost cumpărate deja peste 200.000 de bilete în avans. Este un semn că pelicula ar putea înregistra încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare, un record pentru 2024.

În rolurile principale joacă Ryan Reynolds și Hugh Jackman, care revine în pielea personajul interpretat în seria X-Men. Pentru că originalul Wolverine a murit la finalul filmului „Logan”, din 2017, Jackman va fi o variantă mai leneșă a lui, venind dintr-un univers paralel. Filmul vă fi lansat pe 26 iulie.

Citește și
Demi Moore
Demi Moore, ravisantă la Cannes. Actrița de 61 de ani joacă într-un film horror. GALERIE FOTO

Tot în iulie, Eddie Murphy revine pe ecrane în rolul unui polițistului buclucaș Axel Foley în filmul „Beverly Hills Cop: Axel F.” Este a patra parte din seria care a făcut furori în anii '80 și aduce, pe lângă împușcături, și un element emoțional: personajul principal trebuie să-și salveze fiica dintr-o conspirație criminală.

Eddie Murphy avea planuri pentru a realiza pelicula încă de la jumătatea anilor 90. În rolurile principale revin și veteranii Judge Reinhold și Bronson Pinchot, alături de Kevin Bacon și Joseph Gordon Levitt.

Pasionații de filme horror trebuie să aștepte până în septembrie pentru una dintre cele mai dorite continuări ale unui film de succes. "Beetlejuice, Beetlejuice" - povestea unui demon jucăuș revine pe marile ecrane cu Michael Keaton și Winona Ryder în rolurile principale. Lor li se vor adăuga Jenna Ortega, Monica Bellucci și Willem Dafoe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult