Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată un Airbus 380 de un lux orbitor. Are cinema și expoziție cu mașini de lux: ”Un conac zburător” VIDEO&FOT

Un Airbus 380 modificat, de un lux absolut ireal, uluiește prin dotările sale, scrie BoardingPass, site specializat în informații din domeniul aviatic. Aeronava ”tunată” este prezentată ca un ”conac zburător” și are până și un salon auto.

O variantă de un lux orbitor al unui Airbus 380 are o serie de dotări ieșite din comun, scrie BoardingPass.

”Acest Airbus A380 ar fi fost pregătit pentru un român înalt”, sună descrierea misterioasă a sursei citate, deasupra unor fotografii care te lasă fără cuvinte.

Publicația specializată în informații din domeniul aviatic prezintă doar câteva poze din interiorul avionului, care relevă o opulență de-a dreptul ireală.

Aeronava are chiar și un cinema privat, iar elementul care uluiește pur și simplu este existența unei expoziții auto permanente la bord.

Citește și
materiale
Comori ascunse în ruine: Materialele de construcție recuperate devin bijuterii decorative de lux care se vând cu mii de euro

Mai multe detalii apar pe pagina Billionaire Harbour, care enumeră câteva dotări de lux a ceea ce a devenit deja un ”conac zburător”, alături de un scurt video cu Airbus-ul 380 modificat.

”Vă puteți imagina stilul de viață al ultra-bogaților care se învârt prin cer cu acest avion magnific?”

Video-ul cu Airbus-ul 380 de un lux orbitor pregătit pentru un român poate fi urmărit AICI.

”Vă prezentăm supremul luxului aeropurtat: un Airbus A380 transformat într-un conac zburător! Urcă-te la bordul acestui concept opulent cu: cameră de zi; zone de vitrine auto cu Lamborghini și Rolls Royce; sală de mese; dormitoare; băi; dulapuri; bar și zonă de lounge; cinema privat. Vă puteți imagina stilul de viață al ultra-bogaților care se învârt prin cer cu acest avion magnific?”, scriu cei de la Billionaire Harbour.

Airbus 380 a fost introdus în 2007 și este cel mai mare avion de pasageri din lume, capabil să ofere zboruri de peste 15.000 de kilometri. Aeronava oferă 550 metri pătrați de spațiu util, cu 40% mai mult decât un Boeing 747, cu 525 de locuri într-o configurație clasică de trei clase sau 853 de locuri într-o configurație de clasă economică.

În 17 ani de serviciu, Airbus 380 nu a avut niciun accident mortal, ceea ce îl transformă într-unul dintre cele mai sigure avioane din lume. O variantă obișnuită a unui Airbus 380 costă 25 și 77 de milioane de dolari, în funcție de anul de fabricație.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult