Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima zi cu preț redus la abonamentele Electric Castle 2024

Miercuri, 26 iulie, este ultima zi în care iubitorii festivalului de muzică electronică de la Castelul Banffy mai pot cumpăra bilete la preț redus pentru Electric Castle 2024.

Imediat după încheierea Electric Castle 2023, organizatorii au pus la vânzare primele abonamente pentru ediția din 2024 a festivalului de la Bonțida. 

Ediția cu numărul 9 a Electric Castle a însemnat show-uri a 323 de artiști din 27 de țări pe cele 12 scene a festivalului. Timp de 5 zile, cei 232.000 de participanții au petrecut alături de Macklemore, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și mulți alții. Pentru a se asigura că și anul viitor vor avea parte de momente memorabile pe domeniul Castelul Banffy, fanii EC și-au putut achiziționa, încă de luni, biletele pentru ediția viitoare a festivalului, la un preț special. 

Miercuri este ultima zi în care abonamentele Super Early Bird, în ediție limitată, mai sunt disponibile. Biletele care oferă acces general pentru cele 5 zile de festival au prețul de 79 Euro + taxe, iar cele Premium pot fi cumpărate cu 200 de Euro + taxe. Ca noutate, publicul poate opta pentru un bilet cu asigurare inclusă, ceea ce-i ajută să își recupereze contravaloarea abonamentului în cazul în care, în urma unor evenimente neprevăzute, nu vor putea participa la festival.

Abonamentele pot fi cumpărate și în 3 rate cu prima tranșă de la 30 de Euro + taxe pentru Acces General și 75 de Euro + taxe pentru Acces Premium. Toate detaliile despre abonamentele Super Early Bird sunt disponibile pe https://electriccastle.ro/

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult