Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Starul unei celebre telenovele a fost ucis într-un jaf, după ce s-a luptat cu 3 tâlhari. ”O ființă umană spectaculoasă”

Johnny Wactor, actorul cel mai cunoscut pentru rolul din telenovela ”General Hospital”, a murit după ce a fost împușcat în timpul unui jaf din Los Angeles. Avea 37 de ani.  

Actorul american Johnny Wactor, celebru pentru rolul jucat în telenovela ”General Hospital”, a murit la doar 37 de ani, după ce a fost împușcat mortal în timpul unui jaf, scrie The Guardian. Înainte de a fi ucis, actorul s-a luptat cu trei tâlhari.

Mama lui Johnny Wactor, Scarlett, a confirmat prima dată moartea starului din ”General Hospital”, iar Departamentul de poliție din Los Angeles a precizat ulterior că Wactor a fost împușcat sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața, după ce s-a confruntat cu trei bărbați care ar fi încercat să fure convertorul catalitic dintr-o mașină.

Poliția a sosit la fața locului, iar Johnny Wactor a fost dus la un spital local, unde i-a fost declarat decesul. Suspecții au fugit de la fața locului într-un vehicul și nu au fost arestați, a declarat poliția. Ancheta continuă.

Citește și
Doliu în lumea filmului. A murit un actor celebru din „Battlestar Galactica”
Doliu în lumea filmului. A murit un actor celebru din „Battlestar Galactica”

Agentul lui Wactor, David Shaul, a confirmat de asemenea moartea actorului. „Johnny Wactor a fost o ființă umană spectaculoasă”, a scris Shaul într-o declarație. „Nu doar un actor talentat care s-a angajat în meseria lui, ci un adevărat exemplu moral pentru toți cei care l-au cunoscut. Susținând munca grea, cu tenacitate și atitudinea de a nu renunța niciodată”.

A mai jucat în seriale precum ”Westworld” și ”Criminal Minds”

El a descris lucrul cu Wactor ca pe un privilegiu: „Îți dă literalmente haina de pe el. După mai bine de un deceniu împreună, el va lăsa un gol în inimile noastre pentru totdeauna”.

Johnny Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Primul său rol de televiziune a fost în serialul dramă de pe Lifetime ”Army Wives” și a continuat să apară în mai multe roluri ca invitat în show-uri precum ”Westworld”, ”The OA” și ”Criminal Minds”.

Din 2020 până în 2022, Wactor a apărut în peste 160 de episoade din ”General Hospital”, unde a jucat personajul Brando Corbin.

Echipa serialului a emis o declarație duminică: „Întreaga familie din ”General Hospital” are inima frântă să audă despre moartea prematură a lui Johnny Wactor. Era cu adevărat unic și era o plăcere să lucrezi cu el, fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei dragi lui în această perioadă dificilă”.

Johnny Wactor îi lasă în urmă pe mama sa, Scarlett, și frații Lance și Grant.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult