Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Selena Gomez a dezvăluit de ce nu poate avea copii. „Ar pune în pericol viața mea și a copilului”

Selena Gomez a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Vanity Fair că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate pe care le are.  

Actrița a spus că o sarcină „ar pune în pericol viața mea și a copilului în pericol”. Ea a mai spus că plănuise să își întemeieze o familie până la vârsta de 35 de ani, scrie The Guardian.

„Nu am spus niciodată acest lucru, dar, din păcate, nu pot avea copi”, a spus ea. „Am o mulțime de probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului. Am plâns o vreme din acest motiv”.

Tânăra în vârstă de 32 de ani nu a specificat care problemă medicală îi pune probleme, dar ea a vorbit anterior în mod public despre faptul că a fost diagnosticată cu lupus în 2015, o boală în care sistemul imunitar își atacă propriile țesuturi și organe.

Un an mai târziu, ea a fost diagnosticată și cu anxietate și depresie, care pot fi legate atât de lupus, cât și de unele medicamente luate pentru a gestiona afecțiunea.

Citește și
selena gomez cannes
Premiere și nume mari la Festivalul Cannes: Zoe Saldana și Selena Gomez au furat privirile tuturor

Selena Gomez a fost supusă la un transplant de rinichi în 2017 din cauza lupusului. În 2020, ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după ce a trecut printr-un episod psihotic în timpul căruia a auzit voci și a vrut să se sinucidă.

Gomez a declarat pentru Vanity Fair că ar putea deveni totuși părinte pe o cale precum adopția sau surogatul. „Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat. Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea”, a spus ea. „[Dar] sunt într-un punct mult mai bun cu situația asta. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați dispuși să facă surogat sau să adopte, ambele fiind posibilități uriașe pentru mine.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult