Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schimbare de look pentru Prințul William. Cum arată acum | GALERIE FOTO

Prințul William a revenit la îndatoriile regale după vacanța de vară cu un nou look care a atras admirația internauților, scrie DailyMail.  

Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, și-a dedicat primul angajament de după vară uneia dintre cele mai dragi cauze ale sale, vizitând expoziția „Homelessness: Reframed la Galeria Saatchi” din Chelsea, Londra.

Expoziția își propune să aducă la viață amploarea și complexitatea problemei persoanelor fără adăpost și să ajute publicul să se implice și să înțeleagă mai bine poveștile celor care au trecut prin această problemă.

În timp ce se afla acolo, moștenitorul tronului a încântat fanii cu barba sa. În ciuda aspectului său aspru, William era îmbrăcat elegant într-un costum formal și o cămașă albastru deschis.

El a fost fotografiat gânditor în timp ce observa expoziția, după ce a fost întâmpinat de directorul galeriei Saatchi, Paul Foster.

Citește și
taylor swift, printul william
Prințul William, filmat în timp ce dansa la un concert Taylor Swift. El și copiii au făcut poze cu artista. FOTO, VIDEO

Luna trecută, fanii regali au rămas încântați după ce Prințul William a apărut alături de Prințesa de Wales pentru a transmite un mesaj sportivilor din echipa GB.

Social media a fost rapid inundată cu mesaje entuziaste de laudă la adresa cuplului - mulți fiind impresionați de aspectul „robust” al lui William.

„Voi (Kate și Will) arătați uimitor!!! Îmi place freza lui Will și Catherine, arăți uimitor!”, a scris internaut.

Un utilizator a spus pur și simplu că a fost „minunat să-i văd din nou pe Catherine și William”.

În scurtul clip, Prințul William stătea alături de ea în videoclipul de pe Instagram și avea un aspect nebărbierit.

Kate a spus: „Din partea tuturor celor care ne urmăresc de acasă, felicitări echipei GB”.

Videoclipul echipei GB a fost, de asemenea, o apariție rară a lui Kate, care urmează un tratament împotriva cancerului. Prințesa a avut puține apariții publice de când și-a început tratamentul de chimioterapie și s-a retras de la îndatoririle regale în ianuarie.

În scurtul clip, prințul William a stat alături de ea în videoclipul de pe Instagram și a afișat un aspect neobișnuit de aspru, cu o înfățișare nebărbierită.

Kate a spus: „Din partea tuturor celor care ne urmăresc de acasă, felicitări echipei GB”.

Nu este prima dată când prințul își lasă barbă, el în 2008 a făcut inimile să zburde lăsându-și barbă pentru sezonul festiv, susținând că străinii nu l-au recunoscut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult