Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințesa Kate Middleton se îmbracă de la Piatra Neamț. ”Grația divină ne-a ajutat” GALERIE FOTO

Prințesa Kate Middleton a purtat la ultimul său eveniment o ținută creată de o firmă din Piatra Neamț. Așa cum se întâmplă în astfel de situații, costumul îmbrăcat de Prințesa Kate a devenit imediat indisponibil pe site-ul care îl vindea.  

Prințesa Kate Middleton a purtat la un eveniment de la Universitatea Nottingham un elegant costum crem, fabricat la Piatra Neamț de o firmă locală, scrie Monitorul de Neamț.

”Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat, mama…. O afacere de familie…”, a scris Monica Pecheanu Augsburger, proprietara fabricii Augsburg din Piatra Neamț.

Mama al cărei vis a devenit realitate este Lucia Mătase, inginer textilist, cea care a pus pe picioare fabrica de tricotaje Augsburg în 1990, plecând la drum cu bani împrumutați și cu patru mașini cumpărate la mâna a doua.

Afacerea de familie le include pe fiica sa, om de afaceri și fostă campioană de tenis, precum și pe cele două nepoate, Nadia & Julia, ale căror nume se regăsesc pe firmamentul magazinului firmei. Brandul Tony Augsburger este dedicat liniei de produse masculine, iar Nadia & Julia pentru linia de produse dedicate femeilor.

Costumul fabricat la Piatra Neamț și purtat de Prințesa Kate costă 145 de dolari

Augsburg produce pentru unele dintre cele mai elegante branduri de profil din lume, dar și în nume propriu.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru stilul clasic, elegant și discret. Costumul crem, creat și lucrat la Piatra Neamț, a fost exportat pentru o firmă franceză și este prezentat detaliat în Town & Country.

Cert este că, în buna tradiție ”Fashion #Kate”, de pe site-ul care vinde compleul, puloverul deja nu mai este disponibil.

Costumul făcut la Piatra Neamț și purtat de Prințesa Kate se vindea pe site-ul firmei franceze cu doar 145 de dolari. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult