Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pregătirile pentru „Vocea României”, sezonul XII, sunt în toi. Care este programul preselecțiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pregătirile pentru un nou sezon Vocea României, cel cu numărul XII, sunt în toi. Duminică au loc preselecții la Iași. Sunt așteptați toți cei care vor să își facă vocea auzită.  

Preselecțiile au loc la Hotel Unirea din Iași, unde au început să sosească primii concurenți. Chiar dacă emoțiile sunt mari, cei care visează cu adevărat să își facă vocea auzită și-au făcut curaj și au venit la înscrieri. Preselecțiile sunt abia la început.

Persoanele care vor să își facă vocea auzită sunt așteptate la Hotel Unirea din Iași, la preselecții. Caravana Vocea României va rămâne la Iași până diseară, apoi va merge la Timișoara și București.

Alex Maxim, finalist Vocea României 2023, le-a oferit câteva sfaturi celor care vor să fie concurenți la Vocea României sezonul XII.

Citește și
copil
Reacția înduioșătoare a unui bebeluș care aude pentru prima dată vocea mamei sale, cu ajutorul unui aparat auditiv | VIDEO
De ce să vină oamenii la Vocea României?

Alex Maxim, finalist Vocea României 2023: „Trebuie să vină la Vocea României pentru că vocea trebuie să se facă auzită. Eu am prins foarte multă încredere în mine după această experiență. Efectiv îți pune toate limitele la încercare și este foarte important pentru că ai șansa să ți se schimbe viața, așa cum mi s-a schimbat și mie viața anul trecut”.

Ce sfat ai pentru cei care au emoții?

Alex Maxim, finalist Vocea României 2023: „Să le aibă. Pentru că este important să avem emoții, este important să le gestionăm și cu cât recunoști mai mult că ai emoții, cu atât vei scăpa mai rapid de ele. Și la urma urmei, emoțiile fac parte din viață și au farmecul lor aparte”. 

Programul preselecțiilor de la Vocea României

· Iași - 14 aprilie (Hotel Unirea);

· Timișoara - 21 aprilie (Hotel Ibis Timișoara City Center);

· București – 27 și 28 aprilie (Hotel Pullman Bucharest World Trade Center);

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult