Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi acuzații la adresa lui Kanye West: „Este un pericol pentru copiii mei”

Un comediat evreu îl acuză pe Kanye West de rasism și spune că revenirea artistului hip-hop pe Twitter este periculoasă pentru comunitate.  

Faptul că i s-a permis lui Kanye West să posteze din nou pe Twitter a stârnit indignarea comediantului evreu David Baddiel, care spune despre cântăreț că este „periculos pentru evrei” și „pentru copiii” săi.

„Mă deranjează ceea ce este periculos pentru evrei. Ce este periculos pentru copiii mei. Cred că este periculos. Cred că este periculos în mod activ”, a spus comediantul, conform SkyNews.

Comediantul a mai spus că antisemitismul este deseori văzut de oameni în mod greșit.

„Ei nu văd asta ca rasism, pentru că ceea ce văd este că evreii sunt puternici. Kanye va spune lucruri de genul, „evreii dețin controlul asupra afacerii muzicale”, (...) „evreii nu mă vor lăsa să vorbesc despre asta, pentru că ei dețin controlul”, a spus umoristul.

Citește și
Elon Musk ar fi vrut „să-i ardă un pumn” lui Kanye West. S-a mulțumit să-i suspende contul
Elon Musk ar fi vrut „să-i ardă un pumn” lui Kanye West. S-a mulțumit să-i suspende contul

Kanye West l-a acuzat în trecut, pe Instagram, pe producătorul de discuri Sean „Diddy” Combs că este controlat de „poporul evreu”.

Comediantul a continuat spunând: „Vine dintr-un sentiment de, „acesta este un țipăt rebel împotriva unei rase care ne controlează”, iar problema este că nu sună ca o persoană de extremă-dreapta care spune: „Doar o să-i ucid””.

Kanye West are puterea de a influența oamenii, a mai spus Baddiel.

„Kanye, pentru că este un artist hip hop genial, are o voce foarte puternică”, a subliniat el.

Întrebat dacă West este rasist, Baddiel a răspuns: „Cred că ceea ce a spus este antisemit. Și cred că antisemitismul este rasism. Da”.

Lui Kanye West i-a fost suspendat contul de Twitter după ce a postat o imagine cu semnul svastica și l-a lăudat pe dictatorul nazist Adolf Hitler într-un interviu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult