Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Selena Gomez nu va putea duce o sarcină. „Ambele posibilități sunt foarte bune pentru mine”

Actrița din „Only Murders in the Building” a vorbit deschis despre dorința ei de a fi mamă, explicând că surogatul sau adopția sunt singura ei posibilitate.

Vorbind cu Vanity Fair pentru numărul din octombrie al revistei, publicat luni, 9 septembrie, actrița și cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a explicat că nu își poate duce o sarcină până la capăt, potrivit Aol.com.

„Din păcate, nu-mi pot purta copiii. Am o mulțime de probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului, lucru care m-a facut să sufar mult timp și să plâng”, a mărturisit artista.

Selena Gomez a spus că încă se luptă cu boala lupus, cu care a fost diagnosticată în 2015. De asemenea, ea a dezvăluit că suferă de tulburarea bipolară, ambele afecțiuni impiedicând-o să aibă o sacrină normală și sănătoasă.

„Acum, m-am obișnuit cu ideea. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați care sunt dispuși să facă surogat sau că pot adopta, iar ambele posibilități sunt foarte bune pentru mine. Sunt încântată și dornică să știu cum va arăta această călătorie, chiar dacă va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Oricum va fi menit să am un copil, îl voi avea. Va fi al meu. Va fi copilul meu”, a mai spus vedeta.

Citește și
selena gomez cannes
Premiere și nume mari la Festivalul Cannes: Zoe Saldana și Selena Gomez au furat privirile tuturor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult