Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul neașteptat pentru care Beyoncé nu mai face videoclipuri la piesele sale. „Am crezut că este important”

Beyoncé a creat unele dintre cele mai memorabile videoclipuri ale muzicii pop, de la momentul în care a suflat în gumă de mestecat în Crazy In Love până la ziua în care a distrus o flotă de mașini cu o bâtă de baseball în Hold Up.

Măiestria ei în acest domeniu a egalat-o pe cea a Madonnei și a lui Michael Jackson în anii 1980 - videoclipurile pentru albumul Lemonade fiind o celebrare puternică a femeii de culoare și a puterii feminine, potrivit BBC.

Apoi, dintr-o dată, s-a oprit. Ultimele sale două albume, Renaissance și Cowboy Carter, au fost lipsite de imagini, lăsându-și fanii perplecși. Acum, Beyoncé și-a explicat decizia într-un interviu rar acordat revistei GQ, spunând că nu a vrut ca videoclipurile ei să devină o „distragere a atenției de la calitatea vocii și a muzicii”.

„Am crezut că este important ca, într-o perioadă în care vedem doar imagini, lumea să se concentreze asupra vocii”, a declarat vedeta. Ea a explicat că înregistrările sale recente - care încearcă să contextualizeze contribuțiile muzicienilor de culoare, adesea trecute cu vederea, la genuri precum house, disco și country - trebuiau să fie independente.

„Muzica este atât de bogată în istorie și instrumentație. Este nevoie de luni de zile pentru a digera, cerceta și înțelege. Muzica avea nevoie de spațiu pentru a respira singură”, a mai precizat artista.

Citește și
Beyonce
Beyonce și-a lansat propria marcă de whiskey. Artista se pregătește să cucerească piața băuturilor alcoolice

Ea a adăugat că, pentru Renaissance în special, experiența concertului live a fost mai importantă decât filmarea videoclipurilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult