Modifica setarile cookie
Toate categoriile

“Melisandre”, schimbată total la un an de la terminarea Game of Thrones. Nici cei mai fideli fani n-au recunoscut-o

Actrița daneză Carice van Houten, care a interpretat-o pe misterioasa Melidandre în Game of Thrones, arată diferit în viața reală față de serialul care a făcut-o celebră.

Dacă în serialul-fenomen Game of Thrones era roșcată și cu părul lung, în viața de zi cu zi Carice este o șatenă superbă. Însă actrița le-a făcut o adevărată surpriză fanilor când a apărut pe rețelele de socializare cu părul blond.

“Mi-a plăcut tare mult să fiu blondă din nou. Dacă cineva m-ar convinge că părul meu ar rezista la așa ceva, m-aș vopsi imediat”, a mărturisit Carice van Houten, care a folosit o perucă pentru un nou rol.

 

 

Citește și
game of thrones
Un nou serial din universul Game of Thrones, anunţat oficial. Câte episoade va avea

Vezi si: Cum arată Emilia Clarke la un an de la terminarea Game of Thrones. Imagini surprinse de paparazzi

Deși actrița este implicată în alte proiecte, jurnaliștii și fanii nu ratează nicio ocazie să îi pună întrebări despre Game of Thrones. “Melisandre” a comentat, la un an de la terminarea serialului, reacția fanilor față de finalul show-ului.

 

 

“Faptul că unii oameni au fost dezamăgiți e o consecință a faptului că serialul a fost atât de bun până atunci. Mi se pare un pic nedrept… Show-ul le-a oferit momente spectaculoase și ei au fost dezamăgiți pentru că nu s-au întâmplat lucrurile la care se așteptau ei”, a spus actrița în vârstă de 43 de ani.

 

Vezi VIDEO: Miliția Modei - Costi Diță despre Pamela Anderson

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult