Emilia Clarke a dezvăluit cine a uitat paharul cu cafea care a apărut în Game of Thrones

Ultima actualizare: 31-10-2019 22:55
Emilia Clarke a dezvăluit cine a uitat paharul cu cafea care a apărut în Game of Thrones
HBO

Actriţa Emilia Clarke a dezvăluit miercuri seară, la emisiunea „Tonight With Jimmy Fallon”, cine a uitat recipientul pentru cafea care a apărut într-un episod din ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”.

 

Clarke a spus că actorul Conleth Hill, care a interpretat rolul Lord Varys în serial, a fost cel care a uitat paharul pe masa.

Una dintre secvenţele celui de-al patrulea episod din GOT, „The Last of the Starks”, difuzat la începutul lunii mai, a făcut înconjurul reţelelor de socializare - într-o încăpere a castelului Winterfell, în timp ce Daenerys Targaryen (personajul lui Clarke) era aşezată alături de Jon Snow (jucat de Kit Harrington), pe masă apărea ceea ce a fost iniţial crezut că este un pahar de la Starbuck, dovedit apoi ca recipient al unei francize locale, potrivit News.ro.

Actriţa Sophie Turner a învinuit-o, în luna mai, pe Clarke de greşeală, însă Hill a recunoscut la o petrecere înaintea galei premiilor Emmy, a povestit Clarke.

„A spus: «Cred că era al meu, îmi pare rău, draga mea. Nu am vrut să spun nimic, pentru că părea că toată atenţia era asupra ta»”.

Sezonul a fost, toamna aceasta, marele câştigător al galei premiilor Primetime Emmy, cu 12 trofee.

Recent, a fost anunţat că un prequel cu Naomi Watts în distribuţie nu va fi realizat de HBO, după ce a fost analizat episodul pilot. Reţeaua a revenit, câteva ore mai târziu, pentru a anunţa că va pregăti un altul, „House of the Dragon”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!