Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ivanka Trump a strălucit, la propriu, la marea inaugurare a unui hotel de lux din Las Vegas. Cum s-a îmbrăcat | FOTO

Fiica fostului președinte american Donald Trump, Ivanka Trump, a uimit la marea inaugurare a unui resort de lux din Las Vegas.  

Hotelul Fontainebleau din Las Vegas a avut o mare petrecere de deschidere care a găzduit o mulțime de celebrități, printre care Ivanka Trump, Kim Kardashian, Cher și Justin Timberlake.

Ivanka Trump a fost cea care a atras toate privirile la evenimentul de deschidere al hotelului. Fiica fostului președinte american a purtat o rochie strălucitoare compusă din materiale prețioase: catifea neagră în partea de sus și argintiu în partea de jos.

Vedeta a purtat o rochie Monique Lhuillier cu un corset din catifea neagră și o fustă maxi din paiete argintii cu trenă, conform hola.ro.

Citește și
ivanka trump
Fiica lui Donald Trump, Ivanka, a depus mărturie în dosarul de fraudă care pune în pericol afacerile familiei sale

La eveniment Ivanka a fost surprinsă pozând alături de buna ei prietenă Kim Kardashian, car au o relație destul de apropiată. La deschiderea hotelului Kim a ales o ținută simplă, dar de impact. A portat o rochie neagră cu un imprimeu subtil care i-a pus formele în valoare. Vedeta a accesorizat rochia cu un colier și câteva inele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult