Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Expansiunea Universului Marvel continuă într-un ritm accelerat. Surprizele imense anunţate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Expansiunea Universului Marvel continuă într-un ritm accelerat. Celebrele studiouri axate pe filme cu super eroi au anunțat, dintr-o lovitură, încă 10 noi producții, cu o constelație de staruri, printre care Angelina Jolie şi Salma Hayek.

Inclusiv Natalie Portman va juca o versiune feminină a lui Thor, zeul tunetului din mitologiile nordice. Iar românul Sebastian Stan a preluat scutul Căpitanului America.

"Răzbunătorii - Sfârșitul Jocului" tocmai a devenit cel mai profitabil film din toate timpurile. La nivel global, încasările au depăşit 2 miliarde 700 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că blockbusterul ce încheie sera de filme "Răzbunătorii" a depăşit "Avatar", care a fost pe primul loc în topul profitabilităţi vreme de un deceniu.

Poate că se încheie o epocă, dar pentru studiourile Marvel nici vorbă să fie "sfârşitul jocului". Preşedintele studiourilor, Kevin Fage, flancat de o pleiadă de staruri de la Hollywood, a anunţat noiil producţii cu super-eroi, la Convenţia Comi Con de la San Diego.

Natalie Portman îşi va relua rolul Jane Foster, iubita supereroului din primele două filme cu Thor. Acum, însă, ea este zeiţa tunetului şi primeşte faimosul ciocan.

Citește și
avengers
Un bărbat a fost bătut după ce a ieșit de la ”Avengers: Endgame” și a spus cum se termină

Agelina Jolie, Richard Madden şi Salma Hayek urcă, cu toţii, la bord în "The Eternals".

Iar Scarlett Johansson a primit rolul titular în noua versiune a filmului Văduva Neagră.

Românul Sebastian Stan a preluat ștafeta şi scutul lui Căpitan America de la Anthony Mackie.

O mare surpriză a fost anunţarea laureatului cu Oscar, Mahershala Ali în chip de Blade, vânătorul de vampiri, un rol jucat de Wesley Snipes în filmul din 1998.

Mulţi dintre participanţii la Comic Con - cea mai mare convenţie din lume pentru fanii filmelor cu super-eroi - au campat cu mult înainte, pentru a fi siguri că prind un loc la evenimentul de prezentare. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult