Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elton John se confruntă cu probleme de vedere după o infecţie severă. „M-a lăsat cu vedere limitată”

Legendrul muzician sir Elton John spune că a rămas cu ”vedere limitată” la un ochi după o infecţie ”severă”, transmite BBC.

Legenda muzicii în vârstă de 77 de ani a declarat că se vindecă de infecţie, dar că recuperarea sa va dura ceva timp.

”Pe parcursul verii, m-am confruntat cu o infecţie oculară severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi”, a scris el pe Instagram.

”Mă vindec, dar este un proces extrem de lent şi va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat”, a adăugat artistul.

El a afirmat că este ”atât de recunoscător pentru echipa excelentă de medici şi asistente medicale şi pentru familia mea, care au avut atât de mare grijă de mine”.

Citește și
Elton John
Cum arată și cât valorează casa lui Elton John din Atlanta. Aici a locuit cântărețul în ultimii 20 de ani | GALERIE FOTO

Multe vedete i-au transmis urări de bine.

Designerul Donatella Versace a comentat: ”Îţi trimit atât de multă dragoste Elton! Însănătoşire grabnică. Te iubesc”.

Legenda tenisului Billie Jean King a spus: ”Îţi trimitem dragostea şi sprijinul nostru. Însănătoşire grabnică, prietene.”

Sir Elton, cunoscut pentru hituri precum Your Song, Rocket Man şi I'm Still Standing, a vândut peste 300 de milioane de discuri.

Anul trecut, el a susţinut ultimul spectacol din Marea Britanie din turneul său de adio în faţa a aproximativ 120.000 de persoane la Glastonbury.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult