Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Demi Moore, apariție îndrăzneață într-un pictorial pentru revista Interview, în lenjerie și pe un pat cu cearșafuri de satin

Demi Moore, 61 de ani, a realizat un pictorial îndrăzneț pentru ediția din septembrie a revistei Interview, în care a pozat în ipostaze provocatoare.

Imaginile o surprind pe Demi în ținute care îi pun în valoare decolteul și silueta impecabilă.

Într-o imagine, actrița pozează în lenjerie albastră, cu o rochie transparentă deasupra, așezată provocator pe un pat cu cearșafuri de satin argintiu. De asemenea, o altă fotografie o surprinde în lenjerie roz, așezată cu picioarele desfăcute pe un scaun.

Pictorialul vine în contextul promovării noului său film, The Substance, un thriller în care Moore interpretează rolul unei vedete care își injectează un drog de pe piața neagră pentru a-și recăpăta tinerețea. Deși inițial totul pare să funcționeze, transformând-o într-o frumusețe tânără și atrăgătoare, interpretată de Margaret Qualley, lucrurile încep să ia o întorsătură bizară și înfricoșătoare.

Filmul, care va fi lansat pe 20 septembrie, explorează teme profunde legate de obsesia pentru tinerețe și presiunile societății asupra femeilor de a rămâne veșnic tinere și atrăgătoare.

Deşi Demi Moore a spus că nu s-a simţit niciodată "anulată" din cauza vârstei sale (de 61 de ani), "această experienţă foarte brută, care îmi cerea să fiu vulnerabilă şi să mă expun din punct de vedere fizic şi emoţional, mi-a permis să mă accept mai bine aşa cum sunt", a adăugat ea.

În plin val al dezvăluirilor din epoca #MeToo, Demi Moore a mai spus că femeile "nu sunt împotriva bărbaţilor, ci doar a idioţilor".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult