Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea organizată cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris. GALERIE FOTO

Sofia Vergara, Heidi Klum, Bella Thorne și Stella Maxwell sunt doar câteva dintre vedetele de peste ocean care au participat vineri seară la petrecerea Vetements, organizată cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris, scrie Daily Mail.

Săptămâna Modei de la Paris atinge ”punctul culminant” în acest weekend.

Sofia Vergara, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru o ținută neagră, elegantă, care să îi pună în valoae silueta. Actrița a îmbrăcat la petrecere un corset transparent din dantelă, o pereche de pantaloni negri și un sacou pe care l-a pus peste umeri. Ea și-a completat ținuta cu o geantă de la un brand celebru și pantofi cu toc.

Modelul Heidi Heidi, în vârstă de 51 de ani, a purtat o ținută provocatoare, transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Ea a ales o rochie neagră, lungă și complet transparentă, peste care a purtat un palton lung și negru. Heidi a fost surprinsă de paparazzi alături de soțul ei, Tom Kaulitz.

Între timp, actrița Bella Thorne, în vârstă de 26 de ani, a optat și ea pentru o ținută provocatoare. Și-a lăsat la vedere abdomenul, purtând o bustieră alba, o pereche de pantaloni largi asortați și o jachetă albastră și neagră. Ea și-a completat ținuta cu bijuterii prețioase și încălțăminte sport argintie și strălucitoare.

Citește și
Heidi Klum și fiica sa
Heidi Klum și fiica sa, Leni, apariție spectaculoasă la Cannes. GALERIE FOTO

Modelul Stella Maxwell, în vârstă de 34 de ani, a purtat o fustă transparentă, combinată cu un top în stil corset negru și roșu și o jachetă asortată.

Săptămâna Modei de la Paris a început cu un loc important acordat designerilor din tânăra generaţie

La puţin timp după încheierea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, Parisul a preluat ştafeta defilărilor dedicate stilului pret-a-porter feminin pentru sezonul primăvara-vară 2025, cu o ediţie a Săptămânii Modei care a început cu un omagiu adus tinerilor din noua generaţie de designeri francezi, informează AFP.

Această tânără generaţie de creatori independenţi, cu un puternic mesaj de susţinere a comunităţii LGBTQ şi angajaţi politic, s-a aflat deja în prim-planul scenei cu ocazia mai multor ceremonii organizate în cadrul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice din capitala Franţei şi a beneficiat astfel de o vizibilitate mondială neaşteptată.

După New York, Londra şi Milano, 106 de branduri au participat la Paris la 66 de defilări şi la aproximativ 40 de prezentări de colecţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult