Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spun fanii lui Beyoncé despre noul său hit. „De ce sună atât de familiar”

Utilizatorii rețelelor de socializare fac comparații între hitul country al lui Beyoncé, "Texas Hold 'Em", și tema muzicală a serialului canadian de desene animate Franklin.

De când Queen Bey, în vârstă de 42 de ani, și-a lansat hitul pe 11 februarie, fanii au observat unele asemănări între cele două piese.

Între timp, Bruce Cockburn, compozitorul melodiei generice a serialului animat, recunoaște că sunt similare - dar spune că "Texas Hold 'Em" este în întregime a ei, scrie People.

„Milenialii încearcă să își dea seama de ce sună atât de familiar”, a scris un utilizator TikTok peste un videoclip, în care „Texas Hold 'Em” se auzea pe fundal, iar scene din serialul de desene animate îi treceau prin minte.

Citește și
Beyoncé
Beyoncé a anunţat albumul cu tematică country „Renaissance Part II" şi a lansat două melodii

„Texas Hold 'Em”, care a fost distribuit oficial la radiourile country pe 13 februarie, a luat locul întâi de la Zach Bryan și Kacey Musgraves, al căror duet "I Remember Everything" a stat pe locul 1 timp de 20 de săptămâni.

Beyoncé și Taylor Swift sunt singurele artiste solo care au debutat pe locul 1 în clasament, cea din urmă ocupând prima poziție cu "Love Story (Taylor's Version)" și "All Too Well (Taylor's Version)" în 2021.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult