Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se va întâmpla cu averea actriței Rona Hartner. Ultimele planuri ale artistei înainte să moară

Rona Hartner, actrița româncă care a murit pe 23 noiembrie la vârsta de 53 de ani, va fi înmormântată, vineri, la Cimitirul Bellu din Bucureşti.  

Actrița pare că era pregătită pentru momentul în care va muri. Cu doar câteva luni înainte de moartea sa, Rona luase o decizie importantă în ceea ce privește averea pe care o deține.

După ce a fost diagnosticată, vara aceasta, pentru a doua oară cu cancer, Rona Hartner și-a cumpărat un loc de veci în Cimitirul Bellu și și-a făcut și testamentul. Gestul său a venit la îndemnul medicilor, care nu i-au mai dat speranțe de viață.

Rona era însă optimistă și încrezătoare că va câștiga lupta cu boala pentru a doua oară. La vremea aceea actrița spunea că își pune toată speranța în Dumnezeu și în medicină.

Ea avea însă să se stingă doar câteva luni mai târziu, pe 23 noiembrie 2023.

Citește și
rona hartner
Reacții după moartea Ronei Hartner. Tania Popa: „Era extraordinar de tânără. A căzut ca un topor anunțul”
Ce se întâmplă cu averea actriței Rona Hartner

Când a aflat că este bolnavă de cancer pentru a doua oară, Rona Hartner a mers la notar, pentru a face testamentul, conform protv.ro. Artista a decis ca întreaga sa avere să ajungă la fiica ei Rita, în vârstă de 15 ani.

Adolescenta a rezultat dintr-o poveste de dragoste dintre Rona Hartner și dansatorul argentinian Rocco Sedano, care, conform apropiaților, nu și-a mai căutat fiica de multă vreme și a reapărut în viața ei în momentul în care a aflat de decesul artistei, scrie protv.ro.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar, să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus Rona, în cadrul unei emisiuni televizate.

Divorțul de Herve Camilleri

Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri în anul 2019, în Franța. Câsnicia lor nu a ținut prea mult, iar cei doi au divorțat după doar doi ani.

La partaj, Rona Hartner i-ar fi lăsat lui Herve Camilleri tot ceea ce acesta a cerut.

„I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat”, spunea regretata artistă, în urmă cu doi ani.

Fostul soț al Ronei Hartner, Herve Camilleri, un om de afaceri francez în vârstă de 45 de ani, este stabilit în Franța și este de profesie DJ, potrivit societe.com

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult