Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a postat Liam Payne pe rețelele sociale înainte de a muri. „Am avut parte de puțin timp departe”. FOTO

Cântărețul în vârstă de 31 de ani a murit în fața unui hotel din capitala Argentinei, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului, a declarat poliția.

Pe Snapchat, el le-a vorbit urmăritorilor săi despre planurile sale pentru una dintre zilele sale de vacanță, spunând că era o „zi minunată în Argentina” și că plănuia să joace polo, potrivit Sky News.

„Cred că voi juca din nou polo, ceea ce mă va scoate din activitate pentru aproximativ șase săptămâni”, a spus el într-un clip video.

Videoclipurile par a fi postate la câteva zile după ce au fost filmate, deoarece în ele apare prietena lui Payne, Kate Cassidy, care a încărcat pe rețelele de socializare videoclipuri cu întoarcerea sa în Florida la începutul săptămânii. Liam Payne și Kate Cassidy au călătorit împreună în America de Sud, iar cântărețul s-a cazat singur la Casa Sur, locul unde s-a petrecut accidentul cumplit.

Citește și
one direction
Un fost component al trupei One Direction, externat dintr-un spital din Italia. În ce stare se află cântărețul

Cu aproape două săptămâni înainte ca solistul One Direction să moară în mod tragic la vârsta de 31 de ani, el și iubita sa Kate Cassidy au participat la concertul colegului său de trupă Niall Horan din Argentina, pe 2 octombrie. Cântărețul „Strip That Down” a dansat și a aplaudat în timp ce se afla în tribune în timpul concertului.

Liam Payne a căzut de la aproape 40 de metri înălțime și a suferit răni severe, incompatibile cu viața.

„Alerta a fost dată la ora 17:04, ora locală, raportând că o persoană se afla întinsă într-o curte interioară la Casa Sur. La ora 17:11, o ambulanță a ajuns la fața locului, iar bărbatul a fost declarat decedat. Ulterior, am aflat că era un cântăreț celebru. Din păcate, rănile suferite în urma căderii au fost fatale. Nu s-a putut face nimic pentru resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanță din Buenos Aires, Alberto Crescenti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult