Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brad Pitt, apariție alături de Ines de Ramon la Veneția, înainte de Festivalul de Film. Cum au fost văzuți. GALERIE FOTO

Brad Pitt și iubita sa, Ines de Ramon, au avut o sosire elegantă sâmbătă, în cea de-a patra zi a Festivalului de Film de la Veneția.

Actorul, în vârstă de 60 de ani, care va prezenta în premieră noul său film „Wolfs”, în care joacă alături de George Clooney, a atras toate privirile, potrivit Daily Mail.

„Wolfs” spune povestea a doi indivizi specializați în mușamalizări dupa crime, siliți să colaboreze la un caz nou.

Brad Pitt a purtat o preche de pantaloni galbeni în carouri, pe care i-a accesorizat cu o pereche de mocasini crem și o camașă albă.

Între timp, Ines, în vârstă de 34 de ani, care se întâlnește cu marele actor de la Hollywood de la sfârșitul anului 2022, a fost chic fără efort într-o fustă bej cu talie înaltă și un top alb.

Citește și
Angelina Jolie si Brad Pitt
Organizare specială la Festivalul de film de la Veneția pentru ca Angelina Jolie și Brad Pitt să nu se întâlnească

Brad Pitt a ajuns la câteva zile după ce Angelina Jolie și-a prezentat și ea pelicula în care o va interpreta pe Maria Callas.

Organizatorii au făcut aranjamente speciale pentru ca cei doi foști parteneri de viață, care încă își dispută în justiție custodii și proprietăți, să nu riște să dea nas în nas în Lido.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult