Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au început preselecțiile pentru „Imperiul leilor”, sezonul 4. Cum vă puteți înscrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au început preselecțiile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”.

Toți cei care au o idee de afaceri și au nevoie de bani ca să o pună în aplicare se pot înscrie la casting, pe site-ul inscrieri.protv.ro.

Leii - liderii unor afaceri de succes din România - așteaptă cu nerăbdare să susțină cele mai curajoase proiecte.

În primele trei sezoane ale show-ului Imperiul Leilor, sute de afaceri spectaculoase, proiecte neașteptate și tineri inventivi au demonstrat că totul este posibil dacă muncești, dacă știi să crezi în visul tău și dacă nu renunți.

Dintre aceștia, cei care i-au convins pe investitori sunt acum deja cu un pas mai aproape de a-și vedea planul de antreprenoriat devenit realitate.

Cosmin este agent de vânzări, a ținut multe prezentări și conferințe, așa că nu a avut emoții când a trebuit să prezinte afacerea pe care vrea să o dezvolte.

Cosmin Benu, concurent: „E greu să ai încredere. Cred că 90% dintre cei care văd un business sau văd o idee, să ajugă să o pună în practică. Acolo se pierd majoritatea dintre ei. Dar sunt o persoană optimistă, produsul meu este unul foarte, foarte bun și cu ajutorul leilor, dacă voi iesi pe piață, cu siguranță nu ma voi bucura doar eu, ci toți românii”.

Oana a venit la casting dornică să-și promoveze afacerea.

Oana Bârsescu, concurentă: „Vreau să crească, dar mai mult decât să crească să ajungem în inima românilor, să ne cunoască, să ne iubească și să scriem povești de aur împreună”.

Oricine se poate înscrie la casting, fie că e la începutul vieții sau e trecut de prima tinerețe. Și chiar dacă nu mergeți mai departe, trebuie să știți că veți câștiga oricum. Un consultant financiar este pus la dispoziția tuturor si poate ajuta cu sfaturi sau feedback. Dacă vreți să participați, accesați site-ul inscrieri.protv.ro.

Alina Dragomir, coordonator casting: „Acolo veți găsi un formular pe care trebuie să-l completați. Este foate important să accesați și secțiunea de video, acolo puteți încărca un videoclip. Trebuie să spuneți cum vă numiți, ce vârstă aveți, businessul pe care doriți să-l prezentați și de ce sumă veți avea nevoie ca investiție de la lei și ce procent din afacerea voastră suneți dispuși să oferiți”.

Următoarele zile de casting vor fi pe 6, 7, 13 și 20 mai, dar - până la întâlnirea cu leii - mai sunt câteva etape.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult