Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început Festivalul de Film de la Veneția. În ce ținute au defilat vedetele pe covorul roșu. GALERIE FOTO

A început Festivalul de film de la Veneția. Câteva dintre celebrități și-au făcut deja apariția pe covorul roșu purtând ținute spectaculoase.

Jenna Ortega a avut o apariție îndrăzneață într-o rochie roșie cu spatele gol, în timp ce conducea vedetele pe covorul roșu la premiera Beetlejuice 2 la Festivalul de Film de la Veneția, miercuri seara, potrivit Daily Mail.

Între timp, Cate Blanchett a purtat o rochie aurie strălucitoare în timp ce i s-a alăturat Jennei pe covorul roșu plin de vedete.

Actrița australiană, în vârstă de 55 de ani, a arătat senzațional într-o rochie elegantă fără bretele, accesorizată cu bijuterii strălucitoare.

Actrița Monica Bellucci, 59 de ani, a avut o apariție uluitoare pe covorul roșu, purtând o rochie neagră cu mâneci bufante.

Citește și
venetia
Veneția introduce noi reguli pentru turiști. Cei care le încalcă riscă amenzi de 500 de euro

Starul filmului Winona Ryder, 52 de ani, care interpretează personajul principal Lydia în film, a uimit într-o fustă cu volane și un sacou ciudat. Jenna și Winona, dublul mamă-fiică de pe ecran al filmului Bettlejuice, s-au completat reciproc.

Monica, care o interpretează pe Delores în film, a sosit alături de partenerul ei, Tim Burton, care este regizorul filmului.

Taylor, fosta iubită a lui Harry Styles, a avut o apariție îndrăzneață, îmbrăcând o rochie corset transparentă în timp ce își făcea câteva poze.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult